Velkommen til Diana VVS

Diana VVS drives af aut. VVS Installatør Cristiano Santi, der efter endt uddannelse til VVS Installatør 2009 startede firmaet op i foråret 2015.

Diana VVS blev etableret i 2015 som et autoriseret VVS Installatør- og blikkenslagerfirma, efter at Cristiano afsluttede sin VVS installatør eksamen på Selandia erhvervsakademi sommeren 2009.

Vi har butik og kontor på Rudsgade 41, Ruds Vedby 4291. Der drives et pilleovn-fyr forretning på ejendommen som Cristiano Santi startede i 2011.

Vores arbejdsopgaver omfatter VVS arbejder for private, offentlige samt industri, vi er specialiserede i Biokedlerinstallationer og badeværelse renovering.

Vores målsætning er at yde et godt stykke arbejde til den rette tid og pris, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvalitet af udførelsen og produkt.

Vi er tilsluttet kvalitetssikringssystemet DSimple udarbejdet af DS Håndværk & Industri, og tilmeldt kontrolinstansen Q-Kontrol, der godkender kvalitetssikringssystemet hvert 2. år.

Vi kan tilbyde alt indfor VVS ved at udfører moderne og effektiv arbejde, baseret på gammelt håndværksprincip og moderne teknik.

Kunderne siger PERFEKT ARBEJDE!